Akatemia on korvattu tuoreemmalla sisällöllä

Tämä sivusto ja sen sisältö on vanhentunut. Tiimimme tuottaa edelleen viikottain monipuolista tuoretta sisältöä digiturvan johtamiseen, kehittämiseen ja toteuttamiseen liittyen Digiturvamalli.fi-sivustolla osoitteessa https://digiturvamalli.fi/akatemia. Nähdään siellä! 👋

Siirry uudistuneeseen Akatemiaan >>
PYSY KÄRRYILLÄ DIGITURVA-ASIOISTA
PYSY KÄRRYILLÄ DIGITURVA-ASIOISTA
Akatemia

Raporttien tekninen toiminta

Liittyy artikkeliin:

Raportit kokoavat automaattisesti Tietosuojamallin sisältöä valmiisiin dokumenttipohjiin. Voit käyttää joko valmiita malleja, tai muokata oman raportointikehyksesi.

Rarportit soveltuvat hyvin yhteenvetävään viestintään esimerkiksi asiakakkaalle, omalle johdolle, kumppanille tai tarkastajalle, jossa halutaan näyttää hyvännäköinen kokonaisuus tietyn osa-alueen tietoja.

1. Siirry raportteihin

Raportit-painike löytyy Tietosuojamallin vasemmasta valikosta.

2. Valitse haluamasi raporttipohja

Klikkaa raporttiriviä, jonka haluat muodostaa.

Valmiit raporttipohjat on suunniteltu tietosuojavaltuutetun kategorisoinnin perusteella. Tarkemman kuvauksen jokaisen raportin sisällölle löydät Yhteenveto - Raportointi -artikkelin kautta.

Ensimmäisellä kerralla näet "Luo raportti" -painikkeen. Jatkossa näet edellisen ajankohdan, jolloin raportin tiedot on päivitetty.

Klikkaamalla tähteä raporttiriviltä, voit merkitä raportin suosikiksi jolloin se hyppää listan kärkeen.

3. Päivitä tarvittaessa tiedot

Päivitä raportin tiedot -painike hakee ajantasaisimmat tiedot Tietosuojamallista. Raportin luontipäivämäärä ja ottanut käyttäjä näkyvät aina raportin otsikkosivun alareunassa.

Tähän artikkeliin liittyvät muut artikkelit

No items found.

Sisältöä tulossa pian.